Om oss

Din partner inom arbetskläder och profilprodukter – allt i den klassning som din arbetsplats kräver.

Varför C Supply?

  • Vi erbjuder kunderna unika webbshoppar med ett skräddarsytt sortiment för ditt företag
  • Effektivisera och organisera ditt företags inköp
  • Vi trycker alla arbetskläder internt
  • Vi levererar över hela världen
  • Vi har kunskap om vilken standard som krävs – betala inte för mer än vad som behövs

Fördelen med skräddarsydda webbshoppar

Organiserat och enkelt

Med bara några klick är köpet klart. Företaget kontrollerar sortimentet som visas i butiken. Alla anställda har ett specifikt sortiment att beställa från. Kläderna är därför i linje med företaget, har rätt logga och rätt typ av standard. Företaget får en tydlig överblick över vad som beställs.

Tidseffektivt och pengarbesparande

Alla köp går snabbare eftersom medarbetaren inte behöver gå till en fysisk butik – alla köp görs online med bara några klick. Den anställde kan därför ägna sin arbetstid åt att göra sitt jobb – istället för att lägga tid på att handla kläder. Om så önskas kan anställda även handla på en fast budget.

Vårt uppdrag är att förse dig som arbetsgivare med den säkerhetsutrustning och den kunskap du behöver för att dina anställda ska vara säkra. Vår vision är att du känner dig trygg i att veta att dina anställda är säkra.

Vi finns här för dig och ger vänlig, personlig service och professionell rådgivning. Vi är fast beslutna att arbeta med dig för att hitta rätt produkt, med rätt kvalitet. Vi kommer att finnas där för dig varje steg på vägen, i hopp om att etablera en relation och lära oss allt om ditt företags pågående behov.