Om oss

På C Supply du kan klä dig säkert från topp till tå. Vi erbjuder jackor, byxor, handskar, hjälmar och skor i olika säkerhetsklassningar. Hos oss hittar du allt du behöver för att arbeta säkert. 

Vi har vår bas i Göteborg, Sverige. Där finns vårt showroom, lager och kontor. Det är även där vi profilerar arbetskläder som sedan kan levereras världen över.

C Supply grundades med syftet att göra det lättareför dig som arbetsgivare att kommunicera med dina anställda och din omgivning. Genom C Supply kan ert företag:

  • Ge anställda en exakt bild av arbetskläderna som krävs för er arbetsplats.
  • Hos oss kan du framställa ett eget sortiment, personligt anpassat efter er arbetsplats.
  • Vara säker på att er logotyp placeras enligt företagets grafiska profil
  • Du slipper tänka på logistiken, vi tar hand om allt!

Vår mission är att hjälpa dig som arbetsgivare med den säkerhetsutrustning och kunskap du behöver för att dina anställda ska arbeta säkert. Vår vision är att du känner dig trygg i vetskapen om att dina anställda arbetar i den säkerhetsutrustning de behöver för att de ska vara säkra. Vi finns här för att personlig service och professionell rådgivning. Vi vill arbeta tillsammans med dig för att hitta rätt produkt, i rätt kvalitet som visar upp ditt företag på det sätt du vill att det ska exponeras. Vi kommer att vara här för dig varje steg på vägen, i hopp om att etablera en relation och lära oss mer om ditt företags pågående behov.

 

VARFÖR C SUPPLY?

Vi tror starkt på vikten av att lära känna våra kunder. Vårt viktigaste mål är att du - vår kund - är nöjd med dina produkter.

KREATIVA

Vi vet att det finns obegränsade lösningarna för att hitta den produkten du är ute efter. Tillsammans skapar vi en produkt som är unik och sann för ditt företag.

WEBBSHOP

Vi erbjuder möjligheten att skapa din egna unika webbshop som innehåller produkter som är anpassade för din arbetsplats. Vi har ett brett utbud av produkter som passar de flesta arbetsplatser.

PERSONLIGA

Vi är involverade i varje steg i processen, från första idé till färdig produkt.

ERFARENHET

Vi har bevisad erfarenhet av att skapa och sälja produkter som används över hela världen. Vi vet vart vi ska gå för att få rätt produkt i just den kvalitet du är ute efter.