Kundservice

FRAKT

Om du befinner dig i Göteborgsområdet levererar vi ditt paket personligen för 190 SEK. Om du vill att ditt paket ska skickas längre bort än så använder vi oss av DHL som skickar ditt paket över hela världen. När ditt paket skickas med DHL debiteras du enligt aktuell prislista. Vi erbjuder gratis frakt för beställningar över 5000 SEK med leverans i Sverige.

Beräknad leveranstid:

1-2 dagar till Sverige
2-3 dagar till Europa
5-7 dagar till resten av världen

PRISSÄTTNING

Alla priser i webbshoppen är exklusive moms. Priserna inklusive moms visas i kundvagnen. Vi förbehåller oss rätten för alla skrivfel. Priserna kan ändras utan förvarning när som helst.

SORTIMENT

Webshoppen visar endast ett urval av de produkter vi erbjuder. Letar du efter något specifikt? E-posta oss på sales@csupply.se.

 

RETURPOLICY

Om något är fel med din produkt, vänligen kontakta oss och inkludera ett foto av produkten till sales@csupply.se så hjälper vi dig. Om du vill returnera dina varor måste den returneras inom 14 arbetsdagar efter att du mottagit din beställning. Varor som returneras till oss måste vara oanvända och intakta med alla taggar på. Vi vill att den skickas tillbaka till oss i originalförpackningen. Returer som är skadade, smutsiga eller ändrade kan inte accepteras och kan skickas tillbaka till kunden. Kunden ansvarar för kostnaden för att frakta varan tillbaka till oss när det kommer tillbaka. Vänligen returnera dina varor till:

C SUPPLY
JA Wettergrens Gata 7
421 30 Vastra Frölunda
Sverige

Återbetalningar behandlas tillbaka till den ursprungliga betalningsmetoden. Vi kommer att behandla returer inom 2-3 dagar efter mottagandet av varan/varorna och återbetalningen kan ta upp till tio arbetsdagar att slutföra.

ANDRA FRÅGOR?

För andra frågor, vänligen maila sales@csupply.se så hjälper vi dig.