HiVis Extreme

HiVis Extreme - kollektionen där du kan lyfta, sitta, sträcka eller vrida utan att arbetskläderna hindrar din rörelse.

Wenaas nya synlighetskollektion HiVis Extreme har utvecklats i samarbete med personer som arbetar inom byggindustrin. Kombinationen av Wenaas egen erfarenhet och kompetens med arbetarkunskapen gjorde det möjligt att utveckla en ergonomisk arbetskläder tillverkad i 4-vägs stretch för maximal rörlighet. Detta för att öka användarens rörlighet utan att kompromissa med funktionalitet, tygkvalitet och färgåtergivning.

FOCUS PÅ KVINNORNA

De böjda plaggen har sin egen design som skiljer sig från herr- / unisexmodellerna med böjda och smickrande snitt som belyser kvinnans form.

Stretchprodukter är ett perfekt tillfälle att få en bra passform på dammodeller. 4-vägs stretch är mycket anpassningsbar för damformen. Detta avslutar epoken där kvinnor simmar i stora kläder som är gjorda för helt andra kroppar än deras. Kollektionen har fått smeknamnet ”Curved” vilket är igenkännligt på utsidan av kläderna.

NY OCH INNOVATIV SAMLING

HiVis Extreme-kollektionen består huvudsakligen av stora paneler med stretchtyg med endast ytor som är förstärkta på utsidan av stretchmaterialet. Detta ger utmärkt komfort och optimal rörlighet när du bär plaggen.

DEN RÄTTA TYGEN

Det finns många saker som måste passa ihop i en sådan utveckling: vikt, vävning, struktur och kvaliteter.
HiVis och 4-vägs stretch är en svår kombination. Detta har något att göra med tygets sammansättning - hur de olika fibrerna lyckas återge färg.

I områden med slitage eller i områden där stretch inte är lämpligt, t.ex. för att hålla en form i midjebandet, använder vi tyg utan stretch. Dessa tål mer stretch och håller formen bättre. Förstärkningar vi använder är baserade på nylon.

 

DETALJER FÖR ÖKAD KOMFORT

För denna nya kollektion har tygerna varit väldigt viktiga. Weenas har tänkt på vikt, vävning, komposition och kvaliteter. För HiVis Extreme har thay hittat den bästa kombinationen av 4-vägs stretch och tyg med mycket goda egenskaper när det gäller att återge färg. 4-vägssträckan upplevs också att den inte är lika kall på kalla dagar, som att sträckning ofta kan bero på en stor andel syntetiska material.

Optimal rörelse

Byxor där huvudtyget är i en 4-vägs stretch som ger optimal möjlighet för rörelse. Passformen är smal och ergonomiskt utformad - vilket gör den mycket bekväm.

Segmenterade reflekterande band

Segmenterade reflekterande band ger ökad rörlighet. Segmenterade reflekterande tejp förhindrar inte att stretch i tyget blir töjbart - därför känns plaggen töjbara även på områden där det finns reflekterande tejp.

Speciellt anpassad midjeband

Speciellt anpassad midjeband med höjd bak. Brett bälteband som hjälper bältet att sitta där det ska.

Avtagbara fickor fram

Hängande fickor som kan tas bort eller läggas i fickan bakom.

Byxbenen kan förlängas

Du kan enkelt förlänga byxan med upp till 5 cm. Knapp för justering av benbredd.

Lösa bakfickor

Bakfickorna är inte sydda i botten för ökad komfort och rörlighet.

Cordura®-förstärkt på slitagexponerade områden som knän

Formade knäfickor, så att fickan följer knäområdets naturliga form - ger ökad rörlighet. Två höjder i knäfickan som säkerställer optimal placering av knäplattan precis som användaren önskar.

Formad för damer och 4-vägs stretch

Sträckning i plaggen gör att du lättare kan röra dig. Plaggen är mer formade efter din kropp.

Bra ventilation

Dragkedja längs knäfickans ficka som ger extra ventilation och extra utrymme för ökad rörlighet.

Blixtlås och knappar utan metall

Dragkedjor med omvänd spole utan metall. Dragkedjebalkarna har ett blixtlåsskydd i slutet där balken kan döljas när dragkedjan är stängd. Alla knappar är metallfria.